Смотри военное кино! Военные фильмы и сериалы


Когда выйдет 2-й сезон "Игры в кальмара" ?


ВНИМАНИЕ! Если новость собирает больше 100 лайков, мы начинаем процедуру контактирования лиц, непосредственно связанных с выходом фильма или сериала!





Когда выйдет 2-й сезон "Игры в кальмара" ?


Сенсація корейського серіалу "гра в кальмара", що вийшов на стрімінговій платформі Netflix у вересні 2021 року, вразила глядачів. У перший місяць його переглянули 142 мільйони передплатників сервісу, встановивши новий рекорд успішних оригінальних проектів Netflix і зробивши серіал популярним в 94 країнах.

Про серіали українською, дізнайся першим дату виходу нового сезону на Нетфлікс. Де подивитися серіали українською мовою. Останні новини про серіали на tvshows.com.ua

Відразу після прем'єри почалися розмови про можливе продовження на другий сезон. Хван Дон Хьок, режисер і сценарист серіалу, ділився складнощами творчого процесу, але, незважаючи на початкові сумніви, в листопаді 2021 року він підтвердив, що другий сезон буде. Він повідомив, що фанати не залишили вибору творцям шоу.

Генеральний директор Netflix, Тед Сарандос, у січні 2022 року підтвердив плани продовжити проект, зазначивши, що "всесвіт гри в кальмара тільки почалася". Офіційної дати релізу другого сезону поки немає, але Хван Дон хек в березні минулого року заявив, що ще не написав сценарій, і дав ознайомитися з майбутнім проектом.

Лідер актор, Лі Джон Дже, повідомив у лютому, що зйомки другого сезону розпочнуться влітку 2023 року і триватимуть близько десяти місяців. Оскільки новий сезон обіцяє бути більш масштабним, можливо, знадобиться більше часу на його завершення, і, ймовірно, вихід відбудеться в грудні 2024 року, зробивши серіал яскравим різдвяним релізом.

Сюжет першого сезону представляє головного героя, Сон Гі Хуна, який зіткнувся з фінансовими труднощами, який бере участь у смертельній грі "Гра в кальмара". Учасники проходять небезпечні завдання, засновані на дитячих іграх, з метою виграти величезні гроші. Другий сезон обіцяє ще більше захоплюючих ігор, залишаючи подробиці під секретом.

Таким чином, шанувальники чекають продовження цього захоплюючого та успішного проекту, залишаючись нетерплячими до грудня 2024 року.


Поделись с друзьями:
Лайкни:

Уведомления о дате выхода новых серий

Если станет известна дата выхода, Вы получите уведомление на почту.

Подписаться на обновления
Уже включили: 0


Посмотрите похожие новости:

  • Когда выйдет второй сезон Дорохэдоро?
  • Когда выйдет Легенды 2 сезон.

  • Дата: 19-12-2023, 18:53



    Комментарии:


    Опрос

    Что Вы искали?

    Дату выхода игры
    Дату выхода фильма
    Дату выхода телефона
    Дату выхода сериала
    Дату выхода аниме
    Что то другое:)